Aynen öyle , seçim süreci nedeniyle benzine gelen tüm zamlar hep hazineden karşılandı. Haliyle bu zamlar bir yerden patlak verecek.Secim sebebiyle kimse zam yapmadi elektrik, gaz, su ne varsa simdi zamlarda devreye girince kişa cok sert girilir.
Trollüğü bıraktım artık , kendimi doğaya verdim@CezaAlp konu ile alakasız ama imzanı görünce bu sene yerini kaptıracak gibisin gibi geldi
hep iyi espiriler bunlar
Tabii ki belli başlı toparlanmalar olacaktır, fakat espiri bırakılacak bir şey değil ki ve sana çok yakışıyor :)Trollüğü bıraktım artık , kendimi doğaya verdim
Cidden yaşıtlarıma göre biraz çocukça davrandığımı farkettim
hort dolar an itibari ile 5 TLSıkıntı yapmayın arkadaşlar bu kadar küresel güç bu memleketin üstüne gelirken dolar 5 TL yi gormedigi için oturup sukretmeliyiz. Emin olun dolari yükseltmek için ugrasan küresel güçler doların 3 TL de kalmasına cildiriyorlar. Onların hesabı daha büyük
Adam gayet haklı.Umarım hap falan atıyorsunuzdur,yoksa konuştuklarınıza başka bir anlam yükleyemiyorum.
Dolar düşmeye başladığı vakit Memleketim başka devletlerin altına yattığını düşünmeye başlarim. Demek ki doğru yoldayız. Kaldiramayan ülkemi terk etsin.
Hacım böyle fevri mesajlar yazmaktan vazgeç, başkanlık sistemine geçtiğimiz için taraf tutanların ülkeye sahip olduğunun ve karşı görüşlü kişilerin bu ülkede aynı fikir de olmadığı için barınamayacağına ne sen ne de bir başkası karar veremez, bunun hakkında dahi konuşamaz.Dolar düşmeye başladığı vakit Memleketim başka devletlerin altına yattığını düşünmeye başlarim. Demek ki doğru yoldayız. Kaldiramayan ülkemi terk etsin.
Hayırdır yani sen kimsin ki daha doğrusunu biliyorsun ? Sizmisiniz memleketin tek doğru bilen akıllısı ?Hacım böyle fevri mesajlar yazmaktan vazgeç, başkanlık sistemine geçtiğimiz için taraf tutanların ülkeye sahip olduğunun ve karşı görüşlü kişilerin bu ülkede aynı fikir de olmadığı için barınamayacağına ne sen ne de bir başkası karar veremez, bunun hakkında dahi konuşamaz.
Lafı uzatıp tartışma konusu açma rica edicem çünkü gücenmem kafan berraklaşana kadar yazarım.
Senin olmadığın kesin, diğer taraftan uslubuna dikkat et :)Hayırdır yani sen kimsin ki daha doğrusunu biliyorsun ? Sizmisiniz memleketin tek doğru bilen akıllısı ?