Char kasarkende işe yarar yani bi char kascak diğeri bard skilerinden bascak auto guzel olur...
programın ismide bu olabilir : OflineBuffer :mrgreen:

Arkadaşlar kusura bakmayın. Şu aralar sessizim. Biraz ara verdim. En kısa zamanda son sürat paylaşıma devam.
Anlayışınız için teşekkürler.

1 ayrıntı: program istendiğinde party den ayrılanları kaale almamalı ve istendiginde party dısındaki adamada buff basabilmeli.

Ayrıca her buffın süresi zaten belli, bitimine 30sn kala otomatik yenileme yapabilir hiç ayar gerektirmeden. daha kolay olur kullanımı, illada ben süresini vereyim diyenler manuel girebilmeli.

güzel olur ama bence güzel olmaz zaten hotan taklamakan kaynıyor adam bırak ölsünler heal falan gerek yok zaten kaynıyor kescek monster kalmıyor. :lol:

Programsız günler için özrümü kabul edin.
Vista ile "Silkroad" hayatıma son verdim.
Artık oynamayacağım fakat programlara
devam etmeyi planlıyorum.

Tekrar özür ki özür.

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
BENİM BİR GÖRÜŞÜM OLACAK ARKDAŞLAR T-BOT BENZERİ BİR BOT YAZMAK İÇİN YETİNCE BİLGİLİMİSİN İLKENDİRCİK KARDEŞİM???

muammer66 demiş ki:
BENİM BİR GÖRÜŞÜM OLACAK ARKDAŞLAR T-BOT BENZERİ BİR BOT YAZMAK İÇİN YETİNCE BİLGİLİMİSİN İLKENDİRCİK KARDEŞİM???
zor birşey tbot gibi bot yapmak 1-2 günde yapılacak iş değil

Walla sana önerim yeni bot yapmaktansa sm yi crackle millet öle yapıyor. 1 site üzerinden bağlanıp 100 kişi bir sm yi kullanabiliyor.

Yukarı Alt