Dostum dediğim gibi; ne ESCRO oynuyorum,ne de Sro. Açıkcası hiç oyun oynamıyorum.esecenet demiş ki:İlker legend 3 istemiyoz Ecsro yani private için yapsan süper olur beea
Tabiki, gerekli mesajları adminlerden birine gönder,kapatırlar onlar.KiLLeR_BoXs demiş ki:O zaman İlkercindik Özel Bölüm kaldırılsın Josana YEni Bölüm yapılsın senden Paylaşım gelmekcek Sro Namına Sanırsam o zaman Ellinden Geleni Yapan Arkdaslarımıza yer verilmesinin Zamanıdır !
Bu benim Görüşümdür Karşımdakini Kırmak Niyetinde Değilim siz Pcden sroyu kaldırmıssınız Ayrıca 900mb İndirmem Diyorsununuz Sitemizinde Silkroad Tabanlı oldugunu Elealırsak bence Bu Bölüm Belki bir Topic Altında Toplanarak Bir Araya Getirilir. Gerekli olanlar Ayrıltırır. Ve Böyle Sizin Gibi paylaşım sunan Kişiye Özel Yer açılır Örneğin Jasona !ilkercindik demiş ki:Tabiki, gerekli mesajları adminlerden birine gönder,kapatırlar onlar.KiLLeR_BoXs demiş ki:O zaman İlkercindik Özel Bölüm kaldırılsın Josana YEni Bölüm yapılsın senden Paylaşım gelmekcek Sro Namına Sanırsam o zaman Ellinden Geleni Yapan Arkdaslarımıza yer verilmesinin Zamanıdır !
O da olmazsa sana özel bölüm açarız.
gncosmnli demiş ki:Valla kardeş ben biraz abartacağım istediğim özellikleri hatta biraz uçacağım şöyleki;
Çarı bota bırakıp okulumuza veya işimize gittiğimizde ki çoğu zaman pc başında olamıyoruz, Dc yediğinde bot oyundan çıkacak snra tekrar oyunu açarak id pw yi yazıp oyuna girmeye çalışacak. Bağlanıncaya kadar tekrarlayacak, bağlanıncada F6 tuşuna basıp kasmaya devam edecek .
Bunun gerçekleşmesi imkansız ama hayal etmekte imkansız değilyaXD Olsa süper olur 7/24 kasar kerata bot.