Zor değilki ben yaratık seçme programı ile keyhelper ı aynı anda açıyorum rahat rahat öldürüyor bir yaratık ölmeden diğerine geçmiyor._Alone_ demiş ki:Güzel bir düşünce ama adamları tek tek seçmesi lazım.
sorale demiş ki:şimdi zatem auto mob secme ve auto key programlarını beraber kullandımı azcıkın bot oluyo
bide yerdeki itemi alma(autograb) ı da oto tuş un bastığı kutucuklardan birine koydun mu düşenide kendi alıyo
sen kasma yerine götür bırak pot bitene kadar böle bedava bot ?!!!!!!!
o adamlar nasıl yaptılar tabiki 1-2 günde deil ama birlik oldular bizdede bir kez yapılmaya karar verilmişti ama yapamadılar.TwiLighT demiş ki:zor birşey tbot gibi bot yapmak 1-2 günde yapılacak iş değilmuammer66 demiş ki:BENİM BİR GÖRÜŞÜM OLACAK ARKDAŞLAR T-BOT BENZERİ BİR BOT YAZMAK İÇİN YETİNCE BİLGİLİMİSİN İLKENDİRCİK KARDEŞİM???
bunların üçü ayrı programlar zaten bunların üçü birleşince bot oluyoki herkesin sandığı gibi dünyanın en zor işi deil ama sabır ve azim gerektiriyor.sorale demiş ki:şimdi zatem auto mob secme ve auto key programlarını beraber kullandımı azcıkın bot oluyo
bide yerdeki itemi alma(autograb) ı da oto tuş un bastığı kutucuklardan birine koydun mu düşenide kendi alıyo
sen kasma yerine götür bırak pot bitene kadar böle bedava bot ?!!!!!!!
zaten aouto select auto pot ve yerden ıtem alma programları var bunları kullanınca agbottan daha hızlı bot oluyo bunu macro haline getirebilirsek olabilir fakat item alma pot alma özelliği için ayrı uğraşmak lazım ama ilk dediğim çok daha kısa bir zaman içinde (2-3 hafta) olabilir ama ilkercindik kardeimiz tam anlamıyla herşey olsun istiyorsa ben yardım etmeye hazır ve nazırım xDroot852 demiş ki:Sana söyleyeyim NEOBOOK ile yapamazsın kardeş 1de yapman çok zor ha şu olabilr bi arkadaş burda autoselect i eklemişti onla bot yapılabilir