Ben 2 charı da soktum arkadaşlar program çalışıyor.Arada bi resim kodu gelmiyor.Gelmediği zaman kapatıp tekrar açın [SR33]Clientless 2.0 ı ondan sonra deneyin tekrar gelmezse tekrar deneyin kapatıp...Programda halledemediğim tek şey trace atmıyor.Tüm kodları yapıyor ancak trace atmıyor :(
Oldu arkadaslar trace sorununu Karınce arkadasımız sayesinde çözdüm All sekmesinde .id yazdım , bana bi sayı ve harf grubu verdi ben de onu cara şu şekilde pm attım : trace "Verdiği Kod" ( tırnaklar yok )
ne dalga gececem 1,153 gelince girmedi yksa ezik carlarım 2 gün kastım 5 lvl atlattım sagolasın
JasonWalker
esrarliya bakma kardeş benim tanıdıgım sadece calısmadıgıı için bana sordu bende olmayınca kızdı az cevap alamayınca demiştir
teşekkürler
arkadaşlar kusura bakmayın ben kimse kırmak istemedim kırdı idi isem özürdilerim amacım sadece calışmadığını vurgulamaktı...... program için teşekkür ederim
yha arkadaşlar oyun durmadan güncelliyor kendini hergün nerdeyse :S birazcık sabır yha lütfen :) yada JasonWalker'a sorun anlatır. bende tam olarak bilmiorum :(
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.