arkadaşlar sanırım benim char girmiyor deidin gibi yaptım charımın id pw yazdım bağlan dedim ancakk kaldı öle adım 2 adım 3 hala kaplı gelmedi neden acaba=?
sr33 ilk açıtımda client yakalama işaretli analşz etme ve yerleştir de işaret yoq id pw yazıp bağan dedğimde bu hata geliyor

[00:11:23] Attempting to connect to the login server.
[00:11:23] Connected to the login server.

sr33 de analiz etme clietn yakalama yerleştirme eklentileri var onların işaretini silip denediim de bu hata geliyor

Error: Could not connect to the login server. Please make sure you do not have any host file modifications for the addresses gwgt1.joymax.com and gwgt2.joymax.com. Also make sure the game is not currently down by launching Silkroad.exe

duckindark demiş ki:
arkadaşlar sanırım benim char girmiyor deidin gibi yaptım charımın id pw yazdım bağlan dedim ancakk kaldı öle adım 2 adım 3 hala kaplı gelmedi neden acaba=?
sr33 ilk açıtımda client yakalama işaretli analşz etme ve yerleştir de işaret yoq id pw yazıp bağan dedğimde bu hata geliyor

[00:11:23] Attempting to connect to the login server.
[00:11:23] Connected to the login server.

sr33 de analiz etme clietn yakalama yerleştirme eklentileri var onların işaretini silip denediim de bu hata geliyor

Error: Could not connect to the login server. Please make sure you do not have any host file modifications for the addresses gwgt1.joymax.com and gwgt2.joymax.com. Also make sure the game is not currently down by launching Silkroad.exe
Host dosyanı temizlemen gerekiyor galiba.

Arkadaşlar .id yazıyorum normal yazı olarak .id yazıyo karakter kodu gelmiyor ??

sanırım dediğiniz host dosyası ile dha önce bn oynamıostım bana sizde calisan düzgün olanın içinde yazannları yazarsan bnde kendiminkini değiştrebilirim

arkadaşlar bakın botsuz kassın size tavsiyem virüs vardı içime sinmeyen bişi var :wink1:

Komutlar :
* Sit : Oturma, Ayağa Kalkma
* Trace : Sizi Sürekli Takip eder
* Untrace : Sizi takip etmeyi birakir
* Move : Belirlediğiniz X,Y koordinatlarina yürür (Örnek : move 1524 -536)
* Exit : Karakteri oyundan çıkarır
* Leave : Bulunduğu partiden cıkar veya sizin davet ettiğiniz partiye girmesini sağlar
* Reset : Karakter ile bulunan bağlantinizi sifirlar
* Stats : Karakterin kazandiği EXP & SP Değerlerini Gösterir
* .Help : Bütün komutları size gösterir

Tüm Komutlar Bu Kadarmı??

luuzir demiş ki:
Arkadaşlar .id yazıyorum normal yazı olarak .id yazıyo karakter kodu gelmiyor ??
Bak Önce Powerlevel (Kasacagın Çarı) Oyuna Sokmak Zorundasın Yoksa Kod Çıkmıyor Çarı sokturkdan sonra sen normal silkroad ile oyuna giriceksin sonra Chatlasme yeri var All Party Guild varya ordan All yazan yeri seç ve oraya .id yaz aynen böyle sonra mesela örnek veriyorum çara pm atacaksın .id den çıakn kodu mesela A544D23 (boşluk) trace yaz o sana trace atar ama çarın yakınında dur!

jason bişey sorabilirmiyim ben trace atma olayını bi türlü beceremedim herşey oluyor fakat trace yazıp gönderdiğimde olmuyor sence neden olabilir??şimdiden cevabın için çok teşekkür ederim :muck: :muck: :P

Kuruman demiş ki:
luuzir demiş ki:
Bak Önce Powerlevel (Kasacagın Çarı) Oyuna Sokmak Zorundasın Yoksa Kod Çıkmıyor Çarı sokturkdan sonra sen normal silkroad ile oyuna giriceksin sonra Chatlasme yeri var All Party Guild varya ordan All yazan yeri seç ve oraya .id yaz aynen böyle sonra mesela örnek veriyorum çara pm atacaksın .id den çıakn kodu mesela A544D23 (boşluk) trace yaz o sana trace atar ama çarın yakınında dur!
Oldu Saolasın Dediğin gibi Önce Kasacağımız Çarları Sokmak Gerekiyo Yoksa .id işlemiyo :thumbsup:

ARKADAŞLARRR BU PROGRAMI 2 GÜN ÖNCE İNDİRDİM UĞRAŞTIM YİNE DE YAPAMADIM VE 2,5 SENEDİR BİR FİSKE BİLE HACKLEMMEİŞKEN BU PRGRAMDAN SONRA CHARIM SOYULDU 56 LVL FULL SOS TU ELEMTNLERTE EN AZ 300 ME PARA VARDII YAPILAN BU SAYGISIZLIK KİMDEN KAYNAKLANIYOR BİLMİYORUM YAPANLARIN ELLERİ KIRILSIN DEMİYOIRUM ALLAH BELALARINI VERSİN DEMEİYIORUM ONLAR DOĞARKEN ALLAH VERMİŞ ONLARA BELALARINI SİZE BURDAN YAZIYORUM DİKKATLİ OLUN PROGRAM CHARINIZI ELİNİZDEN ALIR EXTRALOOBA SAYGILAR :P BÜYÜK HAFLE YAZIYORRUM ÇÜNKÜ ÖNEMLİİİ DİKKAT ÇEKİLMESİ GEREKEN BİR KON

Senini char bunun yüzünden hecklenmemiştir virüs taraması koyuyolar hem indirmek sana kalmış bu sitede öle şerefsiz yok!

bencede bu yüzden hackelenmemiştir 89 lv charıma bişey olmadı kimse şikayetçi olmadı bi tek seninkine mi oldu ? ayrıca güvenmiyosan virüs taraması yapıp indir :thumbsup: bu arada soruma cevap lütfen

Şimdi benim 80 lvl full int charım var bununla academy kasıyorum ve bot kullanıyoruk kasarken.

Simdi ben bu ezik charlara tek tek girip belirli noktalara yerlestirsem sonra oyundan cikip bu senin dedigin program ile kaç tane oyun aciliyor bilmiyorum ama limiti neyse okadar oyun acip partime soksam yada böyle bişey denesem ssabit noktada onları botla kasabilirmiyim kasamazmıyım yada farklı bir yöntemi yolu varmı bunun?

Yukarı Alt