GangsteR demiş ki:
kardeş bu komut işini yapamıyorum komutsuz programı nasıl kullancam nasıl indircem
başka bir char client ile girecek, sonra helper programını aç, oradan charın adını yaz,

sonra clientless a geç, char seçenekleri var ona bas. Oradanda sana PM atacak charın nickini gir, altındaki kutuyu işaretle.

sonra yardımcı programa geri geç ve oradan ne yaptırmak isediğine bas yeterli olacaktır.

Stres demiş ki:
Şimdi benim 80 lvl full int charım var bununla academy kasıyorum ve bot kullanıyoruk kasarken.

Simdi ben bu ezik charlara tek tek girip belirli noktalara yerlestirsem sonra oyundan cikip bu senin dedigin program ile kaç tane oyun aciliyor bilmiyorum ama limiti neyse okadar oyun acip partime soksam yada böyle bişey denesem ssabit noktada onları botla kasabilirmiyim kasamazmıyım yada farklı bir yöntemi yolu varmı bunun?
bu programın amacı zaten o.

[sr33]Login Clientless buna tıklayınca buhatayı alıyorum

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
furius demiş ki:
[sr33]Login Clientless buna tıklayınca buhatayı alıyorum

- Resim Silinmiş.
Nasıl kullanılacağını okumadan direk olarak programı indirip çalıştırmaya kalkarsan alacağın bir hata.
Yardım yok konuyu oku.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

bu işlemleri yaptım Ardından [sr33]Silkroad.exe açın [Bu dosyanın Silkroad 'un klasöründe olması gereklidir.]
böle bişi demişin indirdiğim klasörde [sr33]Silkroad.exe böle bi dosya yok

işte senin verdiğin linkdeki dosyalar
- Resim Silinmiş.

ben işlmlerde yanlış bi şey yapmış olabilirim nerde yanlış yaptığımı sölermisin

yaaaa trace attır komutu atıyorum işlemiyor nasıl yapcaz bunu iyice anlatırmısınız ?

bn da sr33 exe yi açamadım :D hata veriyo uygulama yapılandırılması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir diyo ??

bn clientless ile chara giriyorum fakat oyuna girmiyor. client açılmıyor lütfen yardımm

Yukarı Alt