şimdi ben
* Ardından [sr33]Silkroad.exe açın [Bu dosyanın Silkroad 'un klasöründe olması gereklidir.]
* Bu dosya ile oyuna kasacağınız charınızla girin. bu bölümü anlamadım böle bir dosya yok varsada tam adını yazar mısın kardesm çok tşk. ederm konu için

oturup kalkıyor filan ama trace olmuyo nasıl yapcam ya görüntülüsünü de denedim ama ondada trace atmıyo

EarthBender demiş ki:
oturup kalkıyor filan ama trace olmuyo nasıl yapcam ya görüntülüsünü de denedim ama ondada trace atmıyo
Önce SR33 ü Aç daha sonra Adamları Kasacığın Çara Gir Sonrada Kasacağın Çarları Gir Bu Sırada Yaparsan Adamları Kasacağın Çarda .id yazarsan senin karakter id ni yazacak daha sonrada kastığın çarlara trace "verdiği karaker id" şeklinde pm at olucaktır :thumbsup:

ya beyler olmuyor nası bişi anlamadım hem [sr33]Silkroad.exe yok hemde dosyaların içindeki loader da x33.dll yok vede başka loaderla denediimde de fattal error dei bişi alıyom açılmıyor kısacası dosyalar eksik

sit yazıyorum oluyor trace yazıorum takılmıor peşime otomatik party atıorum kabul edior sadece trace yapmıor

Yukarı Alt