all chaten .id yapıyorum hiçbirşey çııkmıyor ayrıca zaten o .id de gelen numara seçenekler de bulunan id numarası deil mi? lütfen yardımcı olun

herawarrior demiş ki:
all chaten .id yapıyorum hiçbirşey çııkmıyor ayrıca zaten o .id de gelen numara seçenekler de bulunan id numarası deil mi? lütfen yardımcı olun
Önce SR33 ü açıp sonra tüm carları girmeyi dene. Seçeneklerdeki İd Kastığın Çarın İd si Senin değil :thumbsup:

bendeki rarda [sr33]Silkroad.exe bu yok dosyalar eksik nasıl yapıcam :s

* Ardından [sr33]Login Clientless.exe dosyasını açın. açıyorum ama

uygulama yapılandırması doğru olmadığından , bu uygulama başlayamadı. uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

hatası verior ne yapmalıyım

sabitlerde benim bir adet clientless botum var. Onu indir. Onun içinde 4 adet dosya olacak. O dosyalardan 2 si exe dir. Library files ı değilde diğerini çalıştır, olur.

bide bu clientless oyuna nerden girior ? yani başka pc den falanmı ? onu anlamadım silkroad yüklü değilken nereden giriyor oyuna ? bi açıklayabilirmisin :S ve gerçekten yapamıyorum msn versem yardımcı olabilirmisin ? :S

msn den yardımcı olmak huyum değildir. Clientless senden giriyor merak etme :D, zaten senin yerine başkası bu oyuna girmez charını soymak istemedikçe.

Bu sadece grafik olmayan bir sro clientı başka birşey değil.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
drotalion demiş ki:
msn den yardımcı olmak huyum değildir. Clientless senden giriyor merak etme :D, zaten senin yerine başkası bu oyuna girmez charını soymak istemedikçe.

Bu kasma yerine giserken duvarlara takılıyor ve ultra blood deviller bile beni yatırıyor xD Buna script falan mı gerek?

Wax Whine demiş ki:
drotalion demiş ki:

Bu kasma yerine giserken duvarlara takılıyor ve ultra blood deviller bile beni yatırıyor xD Buna script falan mı gerek?
script e sonrada clear cancel a, save e basmayan bölüm arkadaşım :)

Yukarı Alt