Up Yardım Lütfen :|KolerA demiş ki:Eğer yapılandırma hatası alıyorsanız ;
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BF&displaylang=en
Ben Bunu İndirip Bilgisayarıma Kurmama Rağmen Hala Yapılandırma Hatası Veriyor Sizce Neden Olabilr
NoT:Yükledikten SOnra PC e Restart Da Attım Ama Düzelmedi
Önce SR33 ü açıp sonra tüm carları girmeyi dene. Seçeneklerdeki İd Kastığın Çarın İd si Senin değilherawarrior demiş ki:all chaten .id yapıyorum hiçbirşey çııkmıyor ayrıca zaten o .id de gelen numara seçenekler de bulunan id numarası deil mi? lütfen yardımcı olun
Bu kasma yerine giserken duvarlara takılıyor ve ultra blood deviller bile beni yatırıyor xD Buna script falan mı gerek?drotalion demiş ki:msn den yardımcı olmak huyum değildir. Clientless senden giriyor merak etme , zaten senin yerine başkası bu oyuna girmez charını soymak istemedikçe.
Bu sadece grafik olmayan bir sro clientı başka birşey değil.
script e sonrada clear cancel a, save e basmayan bölüm arkadaşım :)Wax Whine demiş ki:Bu kasma yerine giserken duvarlara takılıyor ve ultra blood deviller bile beni yatırıyor xD Buna script falan mı gerek?drotalion demiş ki:msn den yardımcı olmak huyum değildir. Clientless senden giriyor merak etme , zaten senin yerine başkası bu oyuna girmez charını soymak istemedikçe.
Bu sadece grafik olmayan bir sro clientı başka birşey değil.
Yenisini koyuyorum..Jim demiş ki:yeni patch de bozuldumu yani ? şimdi