bi imza daha vardı güzel dönüşümlü kullanıcam diyodunironeye_TR demiş ki:heh allah razı olsun herkez de diyo imzan çok görüntü kirliliği yapıyo diye saol PİLİÇ AVCISI![]()
![]()

bi imza daha vardı güzel dönüşümlü kullanıcam diyodunironeye_TR demiş ki:heh allah razı olsun herkez de diyo imzan çok görüntü kirliliği yapıyo diye saol PİLİÇ AVCISI![]()
![]()
onu salla şimdi bnce o kötü duruyo en iyisi bu imzasevimli_angel demiş ki:bi imza daha vardı güzel dönüşümlü kullanıcam diyodunironeye_TR demiş ki:heh allah razı olsun herkez de diyo imzan çok görüntü kirliliği yapıyo diye saol PİLİÇ AVCISI![]()
![]()
![]()
ironeye_TR demiş ki:onu salla şimdi bnce o kötü duruyo en iyisi bu imzasevimli_angel demiş ki:bi imza daha vardı güzel dönüşümlü kullanıcam diyodunironeye_TR demiş ki:heh allah razı olsun herkez de diyo imzan çok görüntü kirliliği yapıyo diye saol PİLİÇ AVCISI![]()
![]()
![]()
buimza4ever![]()
![]()
![]()
İsmini Duymuştum Ama Yerini Bilmiyorum.blackrain demiş ki:Uykucu yarın abimin işyerindeyim bütüngün buluşabiliriz ^^işyerinin adı Ateks bilgisayar üzerine (reklam verdiğimi sanmayın haa :) )
o yarın çıkışta gelsin dayak yicekWax Whine demiş ki:Kız sana küs işareti yapıyor![]()
şahsen izlemiyorumUykucu demiş ki:Atv'de Holiganı İzleyen Var Mı?
şiddetle kınıyorumironeye_TR demiş ki:o yarın çıkışta gelsin dayak yicekWax Whine demiş ki:Kız sana küs işareti yapıyor![]()
![]()
![]()
varya aynen şöle okudumsevimli_angel demiş ki:şahsen izlemiyorumUykucu demiş ki:Atv'de Holiganı İzleyen Var Mı?![]()
Tamam Biliyorum Pc'yi Oradan Aldık Galibablackrain demiş ki:Cengiz topel caddesindeymiştren yolunun tam yanında
eee kime dedinWax Whine demiş ki:Uykucu sana demedim![]()
sevimli_Angelironeye_TR demiş ki:eee kime dedinWax Whine demiş ki:Uykucu sana demedim![]()
![]()
sevimli_angel demiş ki:şiddetle kınıyorumironeye_TR demiş ki:o yarın çıkışta gelsin dayak yicekWax Whine demiş ki:Kız sana küs işareti yapıyor![]()
![]()
![]()
![]()