Ya bu botta event moblarına dalma özelligini kapyan bişe yokmu. Event canavarına dalmasın istiyom.

çhok mantar bı bot :D hersey parca parca ayarlı sadelıgı yok :)

bot özelliklerinde aradım bulamadım çarım pt de kasılıyor yatıyor yattığı zaman verilen res i kabul etmiyor neresini ayarlayacağım?

1.soru

burrda clientless ile girmeyi seçip girersek çarı görme ihtimalimiz yokmu?yani kontrol edemezmiyiz

2.sorum silkroadı nasıl başlatıcam? start bota basmıcam sanırım?

1. sorunun cevabı görme ihtimalin yok bu botun paneli ile çarın ne yaptığını anlıyosun

2. sorunun cevabı ilk sayfada run client var ona tıklıcan açılcak sro

kylejessi peki kardeş 1. sorunun cevabına göre ben nasıl kasma yerine götürcek scripiti yapıcam?

kylejessi , beyler herşey bitti birtek taş adam scripiti kaldı lütfen yapı n yaa çok ihtiyacım var yapan inş mod olur çok tşkler yapana şimdiden

Uprising12 demiş ki:
kylejessi , beyler herşey bitti birtek taş adam scripiti kaldı lütfen yapı n yaa çok ihtiyacım var yapan inş mod olur çok tşkler yapana şimdiden
Burada ki video'yu izle. Tek değişiklik script hangi town da olursa olsun atçının oradan başlayacaktır. Yani script'i atçıdan çizmeye başlamalısın. En son adım da video da göründüğü gibi çizmiş olduğun scripti Load'a tıklayarak yüklemeyi unutma.Az araştır hemen hazıra konma..

http://www.youtube.com/watch?v=p2HmsP6tyOY

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Redefine demiş ki:
Uprising12 demiş ki:
Burada ki video'yu izle. Tek değişiklik script hangi town da olursa olsun atçının oradan başlayacaktır. Yani script'i atçıdan çizmeye başlamalısın. En son adım da video da göründüğü gibi çizmiş olduğun scripti Load'a tıklayarak yüklemeyi unutma.Az araştır hemen hazıra konma..

http://www.youtube.com/watch?v=p2HmsP6tyOY
kardeşim gecenin bu saatinde rahatsız ettim kusura bakma benim bilgisayarda kardeş bu şekilde girmediği için scripit çizemedim sana zahmet olmassa lütfen downhangdaki taş adam scripiti yaparmısın kardeş şimdiden çok teşekkürler çok iyisin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
illaki script atçıdan başlayacak die bi kaide yok ben return çektigim yerden başlatıyorum takır takır gidiyor yani illa atçı die bi şey yok istersen deneye bilirsin !!!

kardeş sorun atçıdan başlamasında değil sen bana downhangdan taş adama scpit yapabilirmisin yakın zaten kardeş lütfen 5 dk nı almaz çok makbule geçicek kardeşim lütfen yap?

kylejessi demiş ki:
bot özelliklerinde aradım bulamadım çarım pt de kasılıyor yatıyor yattığı zaman verilen res i kabul etmiyor neresini ayarlayacağım?
kardeş resi kabul etmesi için misc filter de Auto accept ressurection tıklman yeterli BİR UYARI AYARI SAVELE SENİN İÇİN DAHA İİ OLUR HER ZAMAN TIKLAMANA GEREK KALMAZ :beer: :beer:

Yukarı Alt