2 saate kadar anca.T0lqA_07 demiş ki:yenı surum ne zaman cıkar ?
Burada ki video'yu izle. Tek değişiklik script hangi town da olursa olsun atçının oradan başlayacaktır. Yani script'i atçıdan çizmeye başlamalısın. En son adım da video da göründüğü gibi çizmiş olduğun scripti Load'a tıklayarak yüklemeyi unutma.Az araştır hemen hazıra konma..Uprising12 demiş ki:kylejessi , beyler herşey bitti birtek taş adam scripiti kaldı lütfen yapı n yaa çok ihtiyacım var yapan inş mod olur çok tşkler yapana şimdiden
kardeşim gecenin bu saatinde rahatsız ettim kusura bakma benim bilgisayarda kardeş bu şekilde girmediği için scripit çizemedim sana zahmet olmassa lütfen downhangdaki taş adam scripiti yaparmısın kardeş şimdiden çok teşekkürler çok iyisin.Redefine demiş ki:Burada ki video'yu izle. Tek değişiklik script hangi town da olursa olsun atçının oradan başlayacaktır. Yani script'i atçıdan çizmeye başlamalısın. En son adım da video da göründüğü gibi çizmiş olduğun scripti Load'a tıklayarak yüklemeyi unutma.Az araştır hemen hazıra konma..Uprising12 demiş ki:kylejessi , beyler herşey bitti birtek taş adam scripiti kaldı lütfen yapı n yaa çok ihtiyacım var yapan inş mod olur çok tşkler yapana şimdiden
http://www.youtube.com/watch?v=p2HmsP6tyOY
kardeş resi kabul etmesi için misc filter de Auto accept ressurection tıklman yeterli BİR UYARI AYARI SAVELE SENİN İÇİN DAHA İİ OLUR HER ZAMAN TIKLAMANA GEREK KALMAZkylejessi demiş ki:bot özelliklerinde aradım bulamadım çarım pt de kasılıyor yatıyor yattığı zaman verilen res i kabul etmiyor neresini ayarlayacağım?