benimki sorun değil ama...ibot clientless ile taxiye girme daha doğrusu taxiye bırakma
arkadaşlar ibotu clientless açıp taxiye girip adama para vermeyi nasıl yapabilirz resimli anlatırsanız çok teşekkür ederimm. bide clientli edxloaderle girdikden sonra clientlesse geçme ama client kapanacak tamamen sanki clientless kurmuş gibi olması lazım şimdiden teşekkürler ...

teşekkürler yardımcı oldu ama o bölümde oto pt kabul etme oto res kabul etme bide örnğn 70 lwliz 85-87 taxideyiz canavara dalmadan sadece res kabul etmesi için start bot dememiz gerekiyomu gerekmiyomu
bunlar eksikler ?

yok yani nasıl anlatacagımı arkadaşım tamam sagolasın yardımcı olmaya çalısıyosun ama anlaşamıyoruz sen benim sorunum ne söylermisin en aldın

badmurat demiş ki:
yok yani nasıl anlatacagımı arkadaşım tamam sagolasın yardımcı olmaya çalısıyosun ama anlaşamıyoruz sen benim sorunum ne söylermisin en aldın
gerçekten daha sorunumu daha açık nasıl anlatabilirim bir anlayabilsem gerçek yardım etmek istiyorsunuz yoksa benimle dalga gectiginizi sayını unuttum artık sorunum i botla ayarları yaptım run client star bot hepsine bastım ama EKRANDA OYUN AÇILMIYOR AMA BOT OYUNDA GÖRÜNÜYOR KASAYA İTEMLERİ KOYMUS OLUYOR normalden girdigimde bakıyorum!!!!

badmurat demiş ki:
badmurat demiş ki:
gerçekten daha sorunumu daha açık nasıl anlatabilirim bir anlayabilsem gerçek yardım etmek istiyorsunuz yoksa benimle dalga gectiginizi sayını unuttum artık sorunum i botla ayarları yaptım run client star bot hepsine bastım ama EKRANDA OYUN AÇILMIYOR AMA BOT OYUNDA GÖRÜNÜYOR KASAYA İTEMLERİ KOYMUS OLUYOR normalden girdigimde bakıyorum!!!!
Gerçekten ilginç. Clientless'ten girmiş olmayasanız ?

iki türlüde denedeim loaderle girmeye çalıstıgımdada oyun açılırkenki dikdörtgen kutu cıkıyor bir süre sonra oda kayboluyor yine gelmiyo oyun ekrana

abicim benim sbi sorunum var bot çalışık haldeyken aniden bir hata aynen şöyle Run-Time Error ''6'' aynen bu hata ve skillerimi yenıden sılıp yukledıgımdede geçmiyo botu sıldım yenıden yukledım yıne geçmedi bu sorunu çözebilirmisiniz arakdaslar

yasinbaris demiş ki:
abicim benim sbi sorunum var bot çalışık haldeyken aniden bir hata aynen şöyle Run-Time Error ''6'' aynen bu hata ve skillerimi yenıden sılıp yukledıgımdede geçmiyo botu sıldım yenıden yukledım yıne geçmedi bu sorunu çözebilirmisiniz arakdaslar
Mesaj sayınızı 20 yapınız ve bana pm ile charınızın id pw yollayınız. Ben size ayarlarınızı yapıp göndereyim.

sorun çözüldü ama biliyorum beni bot ayarları konusuna yönlendireceksiniz ama bütün konuları forumları okudum neredeyse benim sorunum bot buff basıyor ama silahı değiştirmiyor ben wizard bardım harb eline ben manuelm olarak verirsem bard skillerini basıyor ama tekrar eline staff alıp life basıp kasmıyor benim kendim elle silah değiştirmem gerekiyor her buff basması gerektiginde 1 silahı staff ikinci silahıda harb olarak tanıttım skilleride ekledim ama kendi bufflar bittiginde tekrar basmıyor????

badmurat demiş ki:
sorun çözüldü ama biliyorum beni bot ayarları konusuna yönlendireceksiniz ama bütün konuları forumları okudum neredeyse benim sorunum bot buff basıyor ama silahı değiştirmiyor ben wizard bardım harb eline ben manuelm olarak verirsem bard skillerini basıyor ama tekrar eline staff alıp life basıp kasmıyor benim kendim elle silah değiştirmem gerekiyor her buff basması gerektiginde 1 silahı staff ikinci silahıda harb olarak tanıttım skilleride ekledim ama kendi bufflar bittiginde tekrar basmıyor????
Bıktım senden :P :mrgreen: :kalp:

badmurat demiş ki:
2.Silahınızı Çantanızın 1.slotuna koyunuz. Skill bölümüne weaponlarınızı doğru şekilde yazınız.Buflarınızı ayarlayınız.Sağ alt köşede küçük boş bir kutu olacak evde olmadığımdan aklıma gelmedi. Tick koymayı unutmayınız. Eğer yapamazsanız eve gidince resimli olarak anlatırım.
Bende Wiz/Bard kullandım Ong Sp Farm için gayet güzel buf basıyordu.

silah 1.slotta hemen exp artıran el yakmalrın yanında hemen 2.silahım skill bölümünde ismleri görünüyor always on seçenegimi demek istediğiniz koydum onada

Yukarı Alt