Ben clientless olarak çalıştırabiliyorum ama yarım saat - 1 saat sonra dc veriyor. HS Server üzerinden bağlanmazsan oyuna girdiğin an dc yersin.IZMIRLI24 demiş ki:arkadaslar bu botu tek car acarak sorunsuz bır sekılde dc olmadan kullanabılen varmı
edx loader kullanabilirsin kardeş bu konudan indirebilirVirgil demiş ki:Hacım ben birtürlü loader bulamadım . Birtane indirdim onda da launch'a basınca sro simgesi geliyor : ''sunucuyla olan bağlantınız kesildi'' diyor .![]()
işletim sistemin ne ?proximity demiş ki:HS server ile ilk clienti açıyorum hiçbir sorun yok. Ardından ibotu çalıştırıp exloader ile ikinci clienti açmaya çalışıyorum ama ilk client açıkken yüklemiyor oyunu bir türlü. Ancak ilk clienti kapatınca açılıyor ama o zaman da HS serverden bağlantımız kesildiği için bi anlamı olmuyor tabii. Clientless olarak hiçbir sorun yok ama clientli olarak açamadım. Çarı görmem lazım yanlış işler yaptığı zaman müdahele edebilmek için.
Win XP service pack 3hamster544 demiş ki:edx loader kullanabilirsin kardeş bu konudan indirebilirVirgil demiş ki:Hacım ben birtürlü loader bulamadım . Birtane indirdim onda da launch'a basınca sro simgesi geliyor : ''sunucuyla olan bağlantınız kesildi'' diyor .![]()
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=606&t=223595
işletim sistemin ne ?proximity demiş ki:HS server ile ilk clienti açıyorum hiçbir sorun yok. Ardından ibotu çalıştırıp exloader ile ikinci clienti açmaya çalışıyorum ama ilk client açıkken yüklemiyor oyunu bir türlü. Ancak ilk clienti kapatınca açılıyor ama o zaman da HS serverden bağlantımız kesildiği için bi anlamı olmuyor tabii. Clientless olarak hiçbir sorun yok ama clientli olarak açamadım. Çarı görmem lazım yanlış işler yaptığı zaman müdahele edebilmek için.
safak34 demiş ki:neterror hatası verıyo sroya gırerken