sbotu sil ve yeni versiyonu tekrar indir bakalım sorunun çözülecek miFlameSword demiş ki:Wrong navmeshes installed! Please reinstall!
bu sorunun kaynağı nedir? Nasıl çözerim?
sbotu sil ve yeni versiyonu tekrar indir bakalım sorunun çözülecek miFlameSword demiş ki:Wrong navmeshes installed! Please reinstall!
bu sorunun kaynağı nedir? Nasıl çözerim?
muhtemelen artık kill clientless tuşu işlemeyecek gold botları bu yüzden bitirdilerlejistica demiş ki:yeni sürümü Sbot 1.56 yı yükledim ama kill client ( Go Clientless ) yok...Bu sorunun Çözümü var mı? yeni sürümümü bekliycez.....
Yazdığınız pot miktarlarının doğru olduğunu kontrol edin olmaz ise botun dosyalarını yeniden yapılandırısanız daha iyi olur.Chechen Wolf demiş ki:Selamın Aleyküm,
Benim botumun tek sorunu şu kasma yerinde normal kasıyor fakat şehre ışınlandığıda ışınlandığı noktada mal gibi bekliyor ben start training yapınca hiç pot felan almadan direk ışınlanıp kasmaya gitmeye çalışıyor bu arada stop traininge basmıyorum neden böyle bir sorun oluyor hiç anlıyamadım daha önce böyle birşey hiç başıma gelmedi 2 charımdada aynı sorun var şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
arkadaşım botsuz girt bi bak ban yemiş olabilirsin ben yedimFre3_RoCK demiş ki:[12:51:11] [LOGINERROR] Unknown error at login server (2)!
[12:51:11] * Preparing for relogin.
[12:51:13] * Terminating Silkroad client.
bu hata ne bilen cewaplayablrmi???
kadir150 demiş ki:[02:07:34] * Language packet: Detected english language!
[02:07:34] * Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.
[02:07:34] * Starting of sro_client.exe failed!
böle hata veriyor ne yapmalıyım ......?