CHaKaLL
Öğretiyorum
resmin gözükmüyor tekrardan koyarsan yardımcı olabilirizLewen demiş ki:Bu hatayı alıyom yardım pls..
resmin gözükmüyor tekrardan koyarsan yardımcı olabilirizLewen demiş ki:Bu hatayı alıyom yardım pls..
Senin Buildin NEy tam olarak çıkartamadım ama wizard bard gibime geliyor fakat sen Xbow skillerinide açmışsın.Elinde staff yada bard var iken Crossbow Extrem isimli skili yapamaz ve doğal olarak aldığın hatayı verir..Lewen demiş ki:Bu hatayı alıyom yardım pls..
Sbotunda kredi varmı? Siteye login olurken kullandığın ıdyi değil botıdsini yazıyorsun dimi sbota ?Crisis demiş ki:Sbot üyeligime 3-4 aydır yükleme yapmamıstım,4 ay öncesinde en az 9-10 ay kullanmıslıgım var.Siteye login oluyorum ancak botu acamıyorum varmıdır bir cevabı?
Botta kredi yok 3-4 aydır yüklemiyorum.Sadece su 2 günlük bedavayı kullanmak icin indirdim ama wrong login credentials diyorJetHomme demiş ki:Sbotunda kredi varmı? Siteye login olurken kullandığın ıdyi değil botıdsini yazıyorsun dimi sbota ?Crisis demiş ki:Sbot üyeligime 3-4 aydır yükleme yapmamıstım,4 ay öncesinde en az 9-10 ay kullanmıslıgım var.Siteye login oluyorum ancak botu acamıyorum varmıdır bir cevabı?
Orada herkes için değil, kredisi olanların kredisine eklendiCrisis demiş ki:Botta kredi yok 3-4 aydır yüklemiyorum.Sadece su 2 günlük bedavayı kullanmak icin indirdim ama wrong login credentials diyorJetHomme demiş ki:Sbotunda kredi varmı? Siteye login olurken kullandığın ıdyi değil botıdsini yazıyorsun dimi sbota ?Crisis demiş ki:Sbot üyeligime 3-4 aydır yükleme yapmamıstım,4 ay öncesinde en az 9-10 ay kullanmıslıgım var.Siteye login oluyorum ancak botu acamıyorum varmıdır bir cevabı?
ps:evet bot id yazıyorum
Bi zahmet cevaplayınMakaramaSuko demiş ki:Bot Kasma Alanına Gitmiyor Yardım edin ya herşeyi alıyor pot falan vs vs kasmaya gitmiyor botta bu yazı çıkıyor [18:53:43] * Teleporting in a few secs yardım lütfen