HqnSyL demiş ki:
[22:56:30] * Login successfull, have fun :)
[22:56:35] * Checking for updates...
[22:56:37] * Finished checking for updates!
[22:56:42] * Language packet: Detected english language!
[22:56:42] * CRITICAL ERROR: Wrong navmeshes installed! Please reinstall!
[22:56:42] * Starting of sro_client.exe failed!

diye hata alıyorum çözümü bilen?
yok mu ya?

Beyler benim bot jangan caveye gitmiyor bu sorunu yaşayan var mı acaba sadece tek charda değil iki char var jangan caveye gitmiyor buna bi yardımcı olur musunuz

GNR

rank8
HqnSyL demiş ki:
HqnSyL demiş ki:

yok mu ya?
indirdiginiz botun icindeki tum klasorleri kopyalayip oyle yapistirin bot dosyasina sonra sro klasorunu gosterin duzelir bende de boyleydi sonra herseyi kopyalayinca duzeldi

Yahu çıldırcam gece yine

[05:34:01] * Connection to Silkroad Server terminated (10054)!
[05:34:01] * Clearing active party.
[05:34:01] * Terminating Silkroad client.
Bu hatayı aldım dc falan değil lagdanmı oluyor anlamıyorum birden 2 charda durduk yere kapanıyor:S

sbot u 1 seneden fazla kullnıyorum bir arlık ayında kullanmadım ocak sonu tekrar kullanmaya basladım.. şimdi sbot acıkken carın ınventory, petle yada kasılma yeriyle ugrasırken bir kac mouse tıklamasından sonra dc oluyorum. srobot acıkken yada botsuz girdiğimde bu problem yok.. tek değişen modemim, adsl yerine uydunet kullnıyorum + hackshield. 32 bit wısta vardı, wındows 7 yaptım problem devam ediyor. deli olacam siteden bir yanıt alamadım benzer probem yasayan nadir. hide client dersem ugrasmazsam sıkıntı yok. clienti acıp kurcalatınca kopuyor.. yardım lutfen. botu hic ayarsız calıştırdım aynı. ultrafasti kapattım aynı vs ..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ilginç sorun ama oyun dc veriyorsa sbot klasörüne yönetimden tam yetki ver bakalım belki net kesiliyordur onu engelleriz.

daha once denedim. modemin firewall ayarlarını değiştirdim. mc cafe vardı nod 32 yaptım ... anlayamıyorum. eskiden 8li ptde pat diye kpardı ya aynı onun gibi kopuyor .. bir ara sbot icinden bir exe dosyasını silkroad içine atmıstık . onu tekrar yapmaya gerek yok artık değilmi yada benzer bişey.

mrb sbot kullanmaya yeni başladım fakat ayarların hepsini yapmama rağmen şehirden npc lerden alışveriş yapıyor kasma yerine gidiyor buff basıyor ama sonra mob seçip atak vermiyor ancak ben seçiyorum mob yatınca dropları topluyor :) neden olduğunu anlamadım yardım edermisiniz ? sbotta yeniyim :)

acil yardım char item toplamıo ayarları yaptım her zamanki gibi ama bu sefer toplamıyor bide store işaretliyorum storeye koymuyor işaretlediklerimi acil yardım curs heart görevi için toplatmam lazım eskiden topluyordu

sbot durmadan oyunda kasarken oyundan atıyor ve botda stoped atak yazıyor aynen hide silkroad yapmıs gibi ama kasmıyor sorun nedir acaba

GNR demiş ki:
HqnSyL demiş ki:
HqnSyL demiş ki:

yok mu ya?
indirdiginiz botun icindeki tum klasorleri kopyalayip oyle yapistirin bot dosyasina sonra sro klasorunu gosterin duzelir bende de boyleydi sonra herseyi kopyalayinca duzeldi
Bu gibi problemlerde oyunu önce açtığın için açık olarak görüyor. Tekrar aynı dosyayı kopyalayıp yeniden açman lazım yada blg yeniden başlatman lazım. Yada o açtığın dosyayı bulman lazım 7 çar açıyorsan bu tabiki zor bi olasılık.

Yukarı Alt