Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
unutmadan bu bota her bisiyi toplattim ama gorev itemlerini yapamadım cok ugrastım biliyosan bi solermisin? popcorn

linkleri güncelledim görev toplatma işindeki sorun çözülemedi kardeş çok uğraştım ama maalesef olmadı Neutral

saol ne kadar zamandır gorev toplatamıyom Sad bide gine update geldi bt calısmıyor ole degil mi?dun indirdigimiz bot sabaha calısmıyooo ya Confused

digital2 demiş ki:
saol ne kadar zamandır gorev toplatamıyom Sad bide gine update geldi bt calısmıyor ole degil mi?dun indirdigimiz bot sabaha calısmıyooo ya Confused
silkroad.exeyi çalıştır update yapsın exit de botu çalıştır çalışacaktır Cool

ya ben Helperdan ayar yaptım canavarı tutmuyor. ben tutunca sadece F4 slot1deki büyüyü yapıyor. adam kılıç kalkan büyüsü koymuş ben Nukerim Sad nasıl yapıcam yardım edin lütfen

bende nod32 ve avg anti spyware 7.5 plus war herhangi tehdit yoq.bide spy bot 1.41 :lol: ben kulanıyom virüs warsa sansıma kuserim artık :?!!!

sqadi_n demiş ki:
ya ben Helperdan ayar yaptım canavarı tutmuyor. ben tutunca sadece F4 slot1deki büyüyü yapıyor. adam kılıç kalkan büyüsü koymuş ben Nukerim Sad nasıl yapıcam yardım edin lütfen
bendede aynı sorunu veriyor demek helper gidik...

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt