arkadaslar benım bot çalışmıyor sıteden en son versiyonunu ındırdım ama sureklı yanlıs client versiyon dıyo botu ve clint guncelleyındıye hata verıyor botuda oyunda guncel bu htayı nasıl duzetcem *
Yukarıdaki settings seçeneğini tıkladıktan sonra choose silkroad directory deyiniz ve silkroadın kurulu olduğu yeri gösteriniz. Sorun geçecektir.SilentLord demiş ki:Checking for updates...
Finished checking for updates!
Error! Couldn't find sro_client.exe. Please set correct path via settings.
Starting of sro_client.exe failed! No silkroad directory specified ("Settings->Choose Silkroad Directory")
Kısacası:Sbotu Açıyorum Üyelik şifre yazıyorum login diyorum sonra start client butonuna tıklıyorum bu hatayı veriyor.
Lütfen Yardım Edin.
biriniz bakın artık bot gitti topic globalse arada bi bakılsın buraya.. 1 hafta çarı kasmıcakmıyız..XaslanX demiş ki:Botu açıyorum start diyorum herşey tamam sroyu açıyor fakat güvenlik duvarı dolunca srodanda bottanda atıyor .. Çözemedim 1 aydır aralıksız kasıyorum şimdi durup dururken bu çıktı başıma herşeyi denedim virüs programlarını kapatıp bile denedim fakat bi çözüm bulamadım biri yardım edebilirse süper olacak![]()
![]()
silkroadı tanıtmanı istiyo sanırım yukarıda setting bölümündenMiNaStRaCoLiS demiş ki:[00:01:24] * CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
[00:01:24] * CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
[00:01:24] * Starting of sro_client.exe failed!
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
darkblade demiş ki:- Resim Silinmiş.
[12:15:23] * Login successfull, have fun :)
[12:15:28] * Checking for updates...
[12:15:29] * Finished checking for updates!
[12:15:36] * Language packet: Detected english language!
[12:15:36] * Starting SRO Client!
[12:15:41] * Waiting for handle...
[12:17:59] * Connection to Silkroad Client terminated.
[12:17:59] * Clearing active party.
[12:17:59] * Terminating Silkroad client.
[12:17:59] * Received disconnect. Preparing for relogin.
[12:17:59] * Attack mode stopped
[12:18:01] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.