okan abi ayar yapsanda bişi olmaz login olamadıktan sonra :D
login olamki chara giremki ayar yapam :D

şimdide deminki hataya geri döndü

[04:48:59] * Checking for updates...
[04:49:01] * Finished checking for updates!
[04:49:06] * CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
[04:49:06] * CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
[04:49:06] * Starting of sro_client.exe failed!

abi ben pes ettim bu nedir ya sabahtan beri çözümü çıkmadı kimse bişi bilmiyor bu hata hakkında.
sen bana ayar yap diyorsun abi login olamıyor acc diyorum ayarlar bi işe yaramıyor kaydetmeden çıkıyor yine :(
bot username le pw yazıyom login diyom cat Login Error (Code2) çıkıyor anlayamadım gitti format attım olmadı , format atmadan önce sro sildim tekrar kurdum yine olmadı bot sildim kurdum olmadı yeni versiyonda mı var bişi anlayamadım gitti yada acc 'a bişi oldu artık yarın devam edicez ben az uyuyam saol her şey için

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
judas demiş ki:
extraloob demiş ki:
sen ayar yapmadan login olamazsın ki, ilk sayfayı doldur kuzum ^^
abi acc yazıyorum herhalde sadece kapattım üstünü :D

sadece account ile olmaz kuzum sro klasörünü göstereceksin, altta ki kutuların bazılarında tik olacak ohoooo sen id pw yazıp login olamazsın.

Yardımlarınız için tşk. ama bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş botu silip tekrar indirdim oldu tşklr. exloob çalışanlar ii geceler hayırlı ramazanlar

extraloob demiş ki:
judas demiş ki:
extraloob demiş ki:
sen ayar yapmadan login olamazsın ki, ilk sayfayı doldur kuzum ^^
abi acc yazıyorum herhalde sadece kapattım üstünü :D

sadece account ile olmaz kuzum sro klasörünü göstereceksin, altta ki kutuların bazılarında tik olacak ohoooo sen id pw yazıp login olamazsın.
fotoya iyi bakmıyorsun sanırım abi :d gösteriyorum sro girmiyor girmiyor XD
PS:dün öğlen full ayarlıykende girmiyordu

Merhabalar Ben Chn Glavie Kasıyorum ancak sbot gras walk kullanıyor ben npc den aldıgı %100 lugu kullanmasını ıstedıgım halde hatta skilsden ayarlıyom use drug speed dıye yınede gras walk kullanıyor bılgı alabılırmıyım nasıl duzeltırım

critical error Wrong navmeshes installed! Please reinstall bu hata yı veriyor yeni bot gelmesinimi beklicez .?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bot geldi oyun güncellendi sorunsuzca giriyor sro klasörünü silin ve yeniden install edin ve sbot 1 klasörü açıp içerisine 1.77a sürümünü kurun lütfen.

extraloob demiş ki:
bot geldi oyun güncellendi sorunsuzca giriyor sro klasörünü silin ve yeniden install edin ve sbot 1 klasörü açıp içerisine 1.77a sürümünü kurun lütfen.[/quote
dediklerini yaptim bendede aynı hata var ama düzelmedi :cry:

Yukarı Alt