- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
net gitmiştir ^^
abi nediyorsun girmiyo net gitse nasıl burdan yazamextraloob demiş ki:net gitmiştir ^^
MiNaStRaCoLiS demiş ki:- Resim Silinmiş.
Botu 2 gün önce almama ve şifreyi benim dışımda sadece 1 kişi (o da kimseye vermedi) bilmesine rağmen bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim ?
Daha önceden de belirttiğim Sorun hala devam ediyor Bi yardımcı olurmusunuz.oyundan soğudum yemin ederim :SDooMFeaR demiş ki:Sbotu Açıyorum kısa bir süre sonra yanıt vermiyor.Doğal olarak clientte donuyo.Bi yardım edecek arkadaş varmı.
- Resim Silinmiş.
judas demiş ki:abi nediyorsun girmiyo net gitse nasıl burdan yazamextraloob demiş ki:net gitmiştir ^^
PS:içtin mi ?
ayarlarını düzgün yaptıysan pc ve modemi resle sonra joymax sitesi aç ve ardından sbotu çalıştır girecektir.aids demiş ki:MiNaStRaCoLiS demiş ki:- Resim Silinmiş.
Botu 2 gün önce almama ve şifreyi benim dışımda sadece 1 kişi (o da kimseye vermedi) bilmesine rağmen bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim ?
bunun nedeni snden önce birinin girmesi başka ihtimal yok. Bi daha değiştri bence pw.Diğer arkadaşında problem olabilir
görev yöneticisine gir bütün sro clienleri kapa tekrar sbotu aç startdeB_e_L_a__ demiş ki:sbotu login etikten sonra start cilen i tıklıyorum oyunu açmıyo şöyle bi hata verio bilgi yerinde ;
CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
Starting of sro_client.exe failed!
upload edebilirmisin?extraloob demiş ki:1.76d yapıyordur belki 76c 76b 76 kurun bakalım sorun olacak mı bende 76 var sorunsuz.
gece gece uğraştırıyom ama yine olmadıextraloob demiş ki:sro içerisinde sbot klasörünü sil, sbot 1 diye klasör aç içerisine 1.76'yı kur ve yapılandır sorun kalmamalı.
bu seferde böyle diyojudas demiş ki:görev yöneticisine gir bütün sro clienleri kapa tekrar sbotu aç startdeB_e_L_a__ demiş ki:sbotu login etikten sonra start cilen i tıklıyorum oyunu açmıyo şöyle bi hata verio bilgi yerinde ;
CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
Starting of sro_client.exe failed!
- Resim Silinmiş.extraloob demiş ki:ekran görüntüsü at bakayım ^^